Jobba med oss

I takt med att våra uppdrag och kunder blir fler behöver också vi bli fler. Vill du jobba med oss? Eller är du i slutet av din utbildning och söker en utvecklande praktikplats? Varmt välkommen med en intresseanmälan. 

De kollegor vi letar efter bör ha:

Ett engagemang i samhällsfrågor och samhällets utveckling

Intresse för den offentliga marknaden

Känsla för analys och kommunikation, inte minst i skrift

Du måste också trivas med att arbeta i ett litet företag. En medarbetare hos oss är med i uppdragen under hela processen, och är beredd till både de avgörande och de mer vardagliga arbetsinsatserna.  Även om vårt företag är litet så är våra kunder både viktiga och ofta betydligt större.

Du måste dela vår ambition

TeneliusHolm AB har ambitionen att i varje uppdrag åstadkomma största möjliga nytta för kunden. Det gör vi genom att uppfylla de mål vi tillsammans med kunden sätter upp. Parallellt med kundnyttan vill vi också bidra till samhällets utveckling och till att våra skattepengar används effektivt. Det gör vi genom att de uppdrag vi åtar oss syftar till bättre beslut, effektivare konkurrens eller innovation och nytänkande. Underlag, analyser och rekommendationer som vi lämnar ifrån oss är tydliga och grundade på fakta. Vi är transparenta i uppdrag som innebär kontakter med folkvalda politiker där syftet är att påverka deras beslut.

Vi arbetar långsiktigt och hållbart, och i en positiv anda. Våra medarbetare ska ha det roligt och må bra på jobbet – något som vi gör synligt för våra kunder.

Arbetet utgår från vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Välkommen att mejla oss din intresseanmälan!
Berätta vem du är, vad du har gjort tidigare och vad du kan bidra med hos oss. Glöm inte att bifoga ditt CV.
Vi hörs!

mejla oss

Praktik hos TeneliusHolm

TeneliusHolm är ett litet företag med spetskompetens. Vi är experter på offentlig upphandling, något som både den som upphandlar och den som levererar kan dra nytta av. Gör du din praktik hos oss är du hela tiden med när det händer. Precis som övriga i företaget blir du delaktig i så gott som alla pågående uppdrag. Med andra ord får du möjlighet till mängder av erfarenheter som du kommer att ha nytta av i ditt yrkesliv.

Våra kunder är alla viktiga aktörer på olika områden i samhället – bransch- och arbetsgivarorganisationer, myndigheter, kommuner, och förstås företag i och utanför Sverige som levererar tjänster till offentlig sektor. Vi jobbar nära politiken, eftersom våra uppdragsgivare emellanåt behöver ha dialog med beslutsfattare både på lokal och nationell nivå.

Den praktikant vi letar efter bör precis som vi ha ett engagemang i samhällsfrågor och samhällets utveckling, intresse för den offentliga marknaden, och känsla för analys och kommunikation – inte minst i skrift.

Du är i slutet av din utbildning (masternivå), till exempel inom statsvetenskap, offentlig förvaltning, nationalekonomi, företagsekonomi eller juridik. Du kommer att arbeta på vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm, och måste trivas i att arbeta på en liten arbetsplats nära dina kolleger där alla är beredda till både de avgörande och de mer vardagliga arbetsinsatserna. Ideellt engagemang är meriterande. Du ska vara färdigvaccinerad mot Covid-19.

Mejla din ansökan till Håkan Tenelius, hakan.tenelius@teneliusholm.se.
Håkan svarar också på frågor via mejl eller telefon 072-742 69 24.